P_20171226_121841_edited_edited.jpg

 

Sóc Cristina Caubet, vaig néixer a el Masnou i em dedico a la teràpia natural i l'emocional per vocació. 

 

Tinc des de sempre un desig de conèixe'm i de conèixer, i és que sempre m'ha interessat saber la veritat de com viu cada persona, les seves inquietuds, motivacions, somnis, pors, reptes... Juntament amb el desig de poder ajudar, com a la vegada un desig d'aprendre continuament.

No obstant, totes aquestes motivacions anaven quedant a la meva ombra del meu camí, estudiava segon de dret Upf. Va ser als meus 20 anys, que vaig fer un canvi molt intens i molt profund, cap a un camí d'aprenentatge terapèutic, com és la psicologia, les teràpies naturals i l'astrologia; tot amb l'esperit de seguir aprenent cada dia amb les persones del meu entorn, amb les qui vaig conviure, amb les que convisc i amb les que des d'aquí desitjo anar coneixent.   

 

A partir de la meva búsqueda interior vaig realitzar el curs de "la veu del cor", del terapeuta Jordi Morella l'any 2006, entrant al món meditatiu i del més enllà explicat des de la serenitat i de l'amor. 

 

El 2010 vaig treure'm el títol en Arqromerteràpia (tècnica natural basada en kinesiologia —moviment del cos— i arquetips).  Des d'inicis del 2011 fins a finals del 2017 vaig treballar d'arqromerterapeuta a la seu de Barcelona, amb J.Feliu aprenent i treballant conjuntament amb tota intensitat i passió durant tots aquests anys, a l'atenció de pacients de totes les edats, ja fos per problemes físics o per problemes emocionals.

 

En la part emocional també em vaig especialitzar ja des del primer any vaig realitzar el seguiment de teràpies emocionals, investigant durant 4 anys de forma continuada a crear nous arquetips emocionals/ psíquics  mitjançant diferents vies: La intuitiva, per somnis, mitjançant el pèndol, per anàlisi mental o per canalització, juntament en la creació de meditacions personalitzades per al benestar de cada pacient.

A la vegada en aquests anys seguia estudiant el segon cicle del grau de Psicologia a la UOC  per seguir aprofundint en les emocions i en la ment, per seguir coneixent en com som les persones.

És degut a aquesta raó que al 2014 em van regalar pel meu aniversari la interpretació de la meva carta astral natal; Des d'aleshores l'astrologia s'ha convertit en una gran afició, tot realitzant posteriorment el curs d'Astrologia psicològica al centre Cosmograma, i ja utilitzant-la actualment com a eina de treball. Per exemple analitzo la carta natal, com s'orientaven els planetes en el moment i lloc on vas néixer, etc.; també és una de les eines per entendre i ajudar millor el pacient, en veure capacitats  i dificultats innates.  

 

L'any 2018 vaig iniciar pel meu compte la teràpia natural emocional, de forma presencial i via Online a la que estic molt agraïda per totes les noves vivències.   

 

Actualment, degut a la creixent demanda de la via Online pels seus resultats i  beneficis sobretot en temps i desplaçaments, dono pas  al meu projecte de Teràpia natural emocional Online, any 2020. 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"